Dåliga rutiner!

Jag har kommit ur balans 🙁

Sen jag stack till London har alla mina rutiner gått i kras 🙁 Jag sover längre på morgonen, äter inge bra mat, sockersug delux och tycker de är jobbigt att träna. 

I London gick vi hela dagarna, åt bra mat, inte mycket socker men de blev en och annan flarra vin 🙂 På VM åt jag SKIT! På frukosten fanns i stort sett bara vitt rost bröd med marmelad, asså vad är de för mat??? Jag som inte äter bröd. 

Den frukosten fick man i sig vid 7-8 tiden sen var de inte lunch fören runt 15 tiden när man hade paus i dömningen, däremellan ingenting. Sen jobbade vi så sent att middag fanns de ingen chans till. Första kvällen åt jag en mini chips påse, en mandarin och 4 rutor choklad. Andra kvällen en mini chips påse, 4 kolasnören och ett äpple. 

Ja ni fattar…. Jag har iaf ätit bra i två dagar nu, i går och i dag och fått träning båda dagarna 🙂 Men jag är i ett sockersug som är helt fruktansvärt! Från måndag och en månad fram är de strikt kost och träning igen så jag vänjer in kroppen igen. Visste ni att de tar 21 dagar att få kroppen att vänja sig vid något….


Önskar er en fin torsdag!

/Marie 

2 svar på ”Dåliga rutiner!”

  1. 21 dagar? Herregud. jag bor i London och lunch är inte så viktigt här tycker de så man går och är hungrig och trycker i sig choklad. Som vi har gratis på jobb.. ja du hör. 2a dagen utan socker (för 25e gången) så hear hear

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *