Nattliv i London!

Detta är nog de mest minus på!

Jag är ingen club brud, jag är inte mycket för att besöka nattklubbar. Däremot älskar jag sköna barer, lounger och rooftops. Antingen hade vi otroligt otur eller så bara sög nattlivet i London.

Elin berättade för oss att de stänger runt midnatt på vardagar, och som ni vet när man är på semester så äter man ju typ middag fram tills dess… Hur som… 

Efter middagen med Elin tog hon oss till SoHo och en rooftop. När vi kom, vid 23:30 hade givetvis baren ute på terassen stängt men vi fick köpa i baren och sätta oss ute. Det var helt underbart, varmt, gott vin och där satt vi ett par timmar innan vi tog en uber hem.

Klassiska hisskortet 🙂


Onsdagen efter gaucho var den kvällen som floppa!!! Efter middagen (vid ca 24 tiden) blev vi rekommenderade att gå till The shade. Vi var där tjugo över tolv och möttes av en otroligt snorkig vakt som stod i dörren. Han berättade att de stängt insläppet, varav vi givetvis frågade när baren stängde? Till svar fick vi 02! Dvs att 1 tim och 40 min innan hade de stängt…. Antingen så var han bara dum i huvudet eller så ville han inte ha in oss…. 

Hade vetkligen velat ta en drink där då det ser sjukt coolt ut! 

The shade:


Vi knatade vidare och hamna i någon slum som kändes mindre bra…. slutade med att vi åkte hem!

Sista kvällen efter vi varit på musikal (mer om de i ett annat inlägg) hamnade vi på en cool cocktail bar som hette Dirty martini. 

Där var vi ett par timmar och tyvärr har jag inte en enda bild därifrån 🙁

Under hela min vistelse i London knaprade jag alvedon 🙁 Min rygg dödar mig och jag hade hela tiden känning av att jag höll på att bli sjuk. Givetvis var detta as trist då jag hela tiden ville åka hem men försökte stå ut på kvällarna för Emmas skull 🙁 Lyckades ganska bra men hade behövt mera sömn tror jag 🙂 

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *