Italienskt el argentinskt?

Varför inte båda?

Under min vecka i London hann jag med ett gäng bra restauranger men tänkte tipsa om de två som var outstanding. På tisdagen, samma dag som vi kom till London hade vi bokat en dejt med min kompis Elin som bor där. Hon hade bokat bord på en av hennes favvo restauranger och de visade sig vara RIKTIGT bra!

Restaurangen heter San Carlo Cicchetti. Det är en italiensk restaurang med små rätter som påminner om tapas. Suuuuper god mat, trevlig och kunnig personal och självklart hade jag ett grymt sällskap!

Fina Elin som jag inte sett på alldeles för länge och Emma 🙂


Maten vi åt var bland annat gazpacho, tonfisktartar, chark, tryffelpasta och  kycklingpizza. Givetvis delade vi även på en flaska italienskt vin.


Vill man besöka denna restaurang så åker man till Piccadelly och går till 215 Piccadelly som är adressen 🙂

Den andra restaurangen jag vill tipsa om är Gaucho. De finns en del av dem i London men just den vid London Bridge ska vara den bästa. Det är en argentinsk restaurang med utsikt över just London bridge. 


När vi kom:


När vi gick:


Jag älskar ju kött (även om jag faktiskt dragit ner ordentligt på de) och här kändes de som de var precis vad man skulle äta. Men det fanns massor med andra smaskens oxå, Petra som var med är vegetarian men hon åt 3 rätters ändå 🙂

Vi började med en god fördrink


Till förrätt valde jag gambas marinerade i vitlök och kryddor.


Till varmrätt blev de kött (såklart) och här kom hon ut och visade de olika varianterna man kunde välja på 🙂


Jag och Emma valde en 500g bit som legat marinerad i 3 dygn, otroligt god måste jag säga. Till den blev de lite smått som majs, sallad och massa goda såser. Petra åt risotto!


Inredningen var så fin!


Och här sitter jag med denna vy, man ser London bridge där bakom 😉


Me and Petra!


Denna restaurang ligger på 2 more riverside London. 

More to come…

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *