En av dagarna…

Mys i Hyde Park!

Är man i London tycker jag att man ska besöka Hyde Park! Jag har varit där tidigare men Emma hade inte så jag blev glad när jag insåg att det blir ett besök även denna gång dit!

Jag har gjort alla turist check man ska men Hyde park besöker jag gärna igen! Så efter lite förmiddagsshopping promenerade vi dit för lunch. Det ligger ett ställe precis vid vattnet där jag åt lunch sist jag var där och som var riktigt bra så dit ville jag ta Emma 🙂

Denna dag var de typ 800 grader men vi hade en vilja av stål så genom parken fram till vattnet tog vi oss 🙂Väl framme blev det en vattenmelon/grekisk sallad (ja de var en udda blandning men god var den) och en flaska kall rosé att svalka oss med!


Efteråt fortsatte shoppingen 🙂 

Något jag verkligen gillar med London är deras kartor, de finns överallt så enkelt att hitta. När vi kom till Hyde park hitta vi direkt en karta som enkelt tog oss till vattnet.

Vill ni besöka denna restaurang, ta er till vattnet. Ett annat mysigt tips som vinintresse gjorde denna gång men som jag gjort tidigare är att trampa trampbåt i just sjön i Hyde park!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *