Malapascua dygn

På denna lilla ö finns: dykning som är helt galet bra! Thresher sharks är dykningens gåva från Gud. Om man inte dyker så snorklar man, det finns gott om djurliv att se, åka ut med båt är fantastisk i sig. 

Har upplevt ett oväder med regn, storm och blixtrande himmel. Det varade i ca 2h sen vart det över. Är här på lågsäsong så det får man räkna med.


Bor på Ocean Vida. Helt klart bästa boendet på hela ön!!! Utsikten från rummets altan:


Andra gången här. Ett år sen sist, inte mkt som förändrats. Dock fler hundar och jag vet inte hur det ska gå när det förökar sig om o om igen. Vissa är verkligen i riktigt dålig skick och behöver vård o mat. Har kontaktat närmaste hund ”rescue” ca 2h härifrån. Fick svar att ”de ger mitt info vidare till någon ansvarig”. Tror inte på det men kan inte göra något åt hundarna. Det behöver medicin, vård och mat. Om ett år lär det vara ännu värre…kastrering vore bäst. 

Puppy som jag kallar honom förDet finns olika restauranger här, käkade på en italienare härom dagen men föredrar vår egna. Precis framför dörren 🙂

Jag ska hänga lite nu. Mer på min Snap!

Ciao! Yaz

Ett svar på ”Malapascua dygn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *