LÖRDAG!!!

Endast en vecka kvar!

Jag fattar inte hur fort tiden gått…. jag tyckte nyss jag fick reda på att jag var en av de ordinarie domarna på VM i London, men det var en månad sen. Jag stod som reserv då jag inte visste att jag kunde söka att döma just VM, men som ”tur” är var det en som fick förhinder.

Det är exakt en vecka kvar, sen sitter jag där. I min kostym, vita skjorta, nyinköpta skor och slips….  jag kommer vara så freaking nervös. Jag älskar att döma men det är galet svårt, i oktober ska jag ta mitt re-cert så jag får döma 2017 också, om jag klarar det? hihi, de borde jag.

2 representanter från Sverige har vi, en i herr kategorin och en i dubbel!

Just de… i dag, el i morgon avslöjar jag en STOR nyhet så stay turned!!


Trevlig dag!
Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *