I dag är det möhippa :)

Julias möhippa!! Wohoooo!

I dag är det möhippa för Julia 🙂 För att ha lite undercover har jag skrivit att jag ska jobba, ha ett event i dag men jag har alltså inget inte de i dag 🙂

Just nu sitter vi ute på waldermarsudde och äter en lyxig brunch. Julia började dagen med att bli insläppt på grönan innan de öppna, blev satt i insane och sen var de bara rock om! Kan tillägga att hon ÄLSKAR  den, så ni inte tror vi var taskiga. Tvärtom 🙂

Sen fick hon en karta hela vägen till udden och lägst vägen stod vi alla uppställda i den ordningen hon lärde känna oss samt typiska kläder just då. Jag hade en copy på mig av vad jag hade på mig första gången vi sågs 🙂

Bild på oss, detta är från Madrid för…. ja du… Kan de 2011??

Nu laddar jag för en grym dag, bilder kommer i morgon

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *