Dags för nya utmaningar efter sommaren, eller behöver du rekrytera nytt?

Sponsrat inlägg!

När man har semester, som många av oss i Sverige har i detta nu så hinner man ofta tänka och spegla sitt liv. Är man nöjd i sin situation privat, yrkesmässigt osv. Många som jag känner hör jag ofta säga, ”nu är det dags för att söka mig vidare”, ” jag vill göra något helt annat” eller ”jag måste anställa någon så jag får vara mera ledig med familjen”

Oavsett vilken av dessa situationer du är i så vill jag tipsa om Uniflex Bemanning Uniflex bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som jobbar både med att hyra ut, rekrytera och omställning av personal. De är jobbar främst inom områdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice och är ett av de största bemanningsföretagen i Sverige med verksamhet i hela 40 städer.

Jag som egenföretagare och konsult älskar bemanningsföretag, både att söka via dem och att anställa via dem. Fördelarna är många och framför allt som företag att använda sig av ett bemanningsföretag när de är dags för nyanställning.
Först och främst ska man komma ihåg att det är PROFFS på det dom gör, utbildade och kunniga i att se om en person är lämpad för just de jobbet. De är utbildade vilket gör att du som arbetsgivare kan känna dig trygg när du till slut har fått din perfekta kandidat. Uniflex bemanning använder tester för att matcha rätt person för jobbet, det är certifierade testanvändare som använder sig av så kallad DISC- analys. Den ger en omfattande rapport om en individs arbetsstyrkor, rädslor, motivationsfaktorer och värde för organisationen. Testerna indikerar beteende under press, beteendemässiga förändringar och frustrationer. Vi kan även mäta individens inlärningsförmåga.

Sist men absolut inte minst, de kan kännas dyrt att ta in ett bemanningsföretag, men en felrekrytering kan kosta ännu mera! (Jag läste nyligen att det kan kosta upp till 700 000 kr att felrekrytera, källan är från revisionsföretaget Öhrlings PWC som gjort en undersökning på företag på mellan 10-100 anställda)

Skärmavbild 2016-07-15 kl. 19.38.20

Lycka till med rekryteringen!

//M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *