Sista minuten pengar till semestern? Kolla hit!

Sponsrat inlägg!

Semestern knackar på dörren, eller har den kanske redan börjat? Hur som så vet vi att det går åt mera pengar när man är ledig, vilket det ska göra tycker jag. Man ska kunna unna sig de där extra och bara må bra.

Tyvärr så är det svårt att få extra pengar men jag har ett bra tips till er alla, sälj ert guld som ligger hemma. Guldpengar drivs av erfarna guldhandlare och arbetar med köp, förändring och försäljning av guld. Då de har höga volymer kan de erbjuda bra pris för ert guld till konkurrenskraftigt guldpris.
Guldpengar startade 2008 och var ett av de första företagen att erbjuda guldhandel över internet samt försäljning och förändring av guld.
För att du som kund ska känna dig säker är din försändelse försäkrad upp till 100 000 kr och skickas bara med rekommenderat brev.

Betalningen sker relativt snabbt, det tar en dag för posten att leverera och de värderar det vanligen samma dag som guldpengar får det. Har men Handelsbanken el Nordea får man de direkt, har man en annan bank kan de ta någon extra dag. Är du inte nöjd med värderingen kan du annullera den inom tre dagar, då mejlar man bara till deras kundtjänst och när du betalat tillbaka pengarna så skickas ditt guld tillbaka.

Guldpengar har inga avgifter, fri frakt och försäkring, högt guldpris samt 5 dagars returrätt.

Givetvis blev jag själv intresserad så gick igenom mitt guld och jag hittade en hel del. Givetvis inte min ring jag har fått av min kära farmor Iris, det är hennes förlovningsring sen 1958, men däremot hade jag en hel del annat, bland annat en fotlänk som gått sönder och inte går att lag. Asså varför har jag inte skickat in den tidigare?


Kram

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *