Tänkte miljömedvetet :)

Sponsrat inlägg!

Jag har länge velat köpa en cykel, jag bor och florerar mest runt i innerstan så det skulle passa mig ganska bra, dessutom miljömedvetet 🙂

Jag fick syn på en sida om elcyklar och givetvis blev jag super nyfiken. Sidan jag hitta var >denna<.
När jag läste lite om företaget så visade det sig att Motorsweden importerar alla sina modeller direkt från fabrik så inga mellanhänder som i sin tur vill ha en peng. Detta gör att de kan hålla nere priserna  🙂

Elcykeln växer snabbt och just de modeller jag kollat på håller upp till 30-75 km mellan laddningarna, hur skönt är inte de? Jag älskar ju att cykla på traditionellt sätt vilket givetvis går att göra även med dessa. Men tänk själva, man har varit ute en hel dag, cyklat vanligt och sen kommer den där mördarbacken hem…. jajamen, bara koppla på och njut 🙂 Jag ser inga nackdelar, hahaha!

Att ladda den är lika enkelt som att ladda en dator och det kostar endast 25 öre milen.

Här nedan är två av mina favoriter 🙂

>Länk till vita<

>Länk till röda<

Vilken tycker ni var finast? Tror de lutar mot den vita 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *