De absolut värsta jag vet…

Är egoism!

Alla har någonting blivit utsatt för det och troligtvis har vi alla utsatt någon annan för vår egna, jag menar såklart egoism!

När jag var yngre var jag otroligt ego av mig, tänkte mest på mig själv och att jag skulle ha de bra. Givetvis gick jag aldrig så långt så jag skada el sårade någon men jag tror ändå att det hör till när man är ”yngre”. Sen växer man upp, för hoppningsvis och blir klokare!

I dag kan jag med handen på hjärtat säga att jag är ALLT annat än ego. Snarare tvärtom 🙁 Jag knyter knutar på mig själv för att jag vill att alla andra ska ha det bra. Jag går på knäna på olika sätt för att stå upp mot andra, jag sliter som ett djur för att andra inte kan! Och vet ni, jag kräver aldrig något tillbaka förutom respekt!! 

Jag låter andra gå före mig när de handlar om jobb, jag tackar hellre nej om det inte gynnar fler än mig själv!

Sjukt oklart inlägg, jag vet 🙁 Men ville mest säga att egoism är de värsta jag vet! 


Ha en fin söndag!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *