Jag får många frågor om..

Hur jag håller mitt lila hår lila!

Efter att jag förra veckan färgade mitt hår lila har jag fått många frågor om hur jag sköter om de?

Ni som missat inlägget om min färgning hittar de >HÄR<

Hur som…, det är givetvis super viktigt att man tar hand om håret och sköter det med rätt produkter så jag tänkte visa vad jag har 🙂

A och O är hur du tvättar det! Jag tvättar mitt hår var 5-6 dag, INTE oftare! Och då kan man ju fråga hur jag klarar de i och med att jag tränar så mycket? Håret vänjer sig och den sista dagen kan jag ta till torrachampo, dock är inte torrschampo de bästa för just mitt hår utan kan bara dra ut tvätten en dag på de.

Dessa produkter använder jag, från Paul Mitchell.

Det är deras Awapuhi serie som har färgskydd samt solskydd i sig. Den har en fräsch doft av ingefära vilket jag älskar. Jag är inte så mycket för de söta dofterna.


2 ggr schamponerar jag, och då bara hårbotten, resterande hår blir rent när man sköljer ur. Varför 2 ggr? För att första gången avlägsnar du bara alla stylingprodukter och andra gången tvättas håret!

Efter Shampoo använder jag keratin intensive treatment som är som en inpackning. Låter de sitta i 3-4 min (då brukar jag passa på att raka benen eller fila fötterna el liknande) hahahah

Nu kommer de viktigaste, mitt balsam! Mitt balsam är specialblandad av Rasha på Paul Mitchell. Grunden är Awapuhi men hon har blandat i färg så jag varje gång återfärgar med lila, på så sätt bevarar jag de längre!


Jag rekommenderar verkligen alla att inte färga hemma med Ica köpt färg, den innehåller bland annat metaller som förstör håret. Ska man färga, GÅ TILL EN RIKTIG FRISÖR! Där kan ni dessutom få sån här expert hjälp jag fick med bland annat ett färgat balsam!

Sen använder jag RÄTT och BRA stylingprodukter, men de tar vi en annan dag 🙂

Puss från mig

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *