Träning hemma i dag!

Efter veterinären var vi båda helt slut!

Det visade sig att Sune har en inflammation i diskarna i ländryggen, troligen därför han inte hoppar längre, för att de gjort ont 🙁 Stackarn! 

Så nu, 2600kr fattigare så får han äta penicillin i 14 dagar så hoppas vi på att han börjar hoppa igen efter det, annars skulle jag tillbaka till veterinären.

När vi väl kom hem var både han och jag helt slut, han var groggy från de lugnande han fått och jag hade väl spänt mig då jag var ett nervrak, helt sjukt vad de kan påverka en 🙁 Så träningen blev hemma, jag körde 45 min yoga online via sats och innan de övade jag huvudstående. Jag är ganska bra att stå rakt och kan stå ganska länge. Min svaghet är upp och ner, jag är lite instabil i min uppgång samt att mitt ena knä fortfarande är lite lätt böjt (vill ha spikraka ben upp och ner) Det är dock benet som jag sträckte förra året och jag har liiiite mer begränsad rörlighet i den så bara att öva!


I morgon får det bli gymet igen, ska köra 40 min intervall på morgonen och på eftermiddagen tror jag att jag tar ett bodypump klass. Har börjar gilla de igen, men bara max en gång i veckan som ett komplement.

Kram 

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *