Min ego bok!

Istället för gästbok!

När jag fyllde 30 så hade jag en gästbok på min fest som jag kallade ”ego” boken. Tanken var att alla gäster på festen skulle skriva mer första gången de träffade mig samt ett minne. Givetvis hade jag grävt fram bilder på mig och varje gäst som jag sedan klippte ut i någon rolig figur 🙂

Denna boken plockade jag av en slump fram i går och de var först nu jag för snart 5 år sen fattade varför jag gjorde denna bok. Jag gick igenom var och en som skrivit i den och läste, jag blev rörd, glad, inspirerad och kände mig bra….Min ego bok!


Givetvis var min bff på plats 🙂


Samt en av mina barndomsvänner, Jeanette 🙂


Så tips nu till alla möhippor, bröllop eller fester i allmänhet 🙂 

Btw…. glöm inte att ni kan boka mig för en Poledance klass på er möhippa el svensexa! Bara PMa mig isf 🙂

Ha en fin måndag,

Marie 

2 svar på ”Min ego bok!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *