Dekorationer till bröllop!

Sponsrat inlägg!

När man jobbar med Event så googlar man ofta på teman, färgtema, klädtema osv och jag tänkte så här inför bröllopsperioden tipsa om en sida som heter Bröllopsdekorationer.com, de har precis allt inför ett bröllop, oavsett om du behöver dekoration till tårtam, kyrkan, bilen eller dessertbordet. För att komma till deras hemsida, klicka >HÄR<

De kan tipsa om tema, vad som är mest ”inne” just nu men även hyra ut vissa saker eller helt enkelt köpa hela er bröllopsdekoration 🙂

Jag själv älskar ju teman, oavsett vilket slags fest det är så denna sida kommer jag definitivt handla från. Även om jag inte ska gifta mig så har de ju många bra saker man kan ha till vilken fest som helst. Försökte ta ut några av favoriterna och det hade ganska många men dessa blev det iaf.

Sen måste jag ju säga att prisens är galet bra 🙂

Vackra pärlor man kan används som dekoration i blommor eller rakt på bordet, finns o massor med olika färger.

Ett vackert med en naturkänsla på bordsnumrering.

Ett tema i vitt och lila, snyggt!

 

Så planeter du ett bröllop, in och kika vettja. Ni kommer definitivt hitta något 🙂

Lycka till!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *