Sommarchic delux!

Fick en makeover av Rasha på Paul Mitchell 🙂

I går morse hade jag frisörtid hos Rasha på Paul Mitchell i Hammarby sjöstad. I april hade vi på EM Event PR event där och jag föll pladask för salongen och alla som jobbar där 🙂 Super härligt gäng verkligen!

Emma har ju gått där en tid och alltid blivit fin så nu var det dags!

Ville verkligen göra något ordentligt, sist jag klippte mig var i mars och de var en panik klippning där jag bara sprang in och kollade om de hade tid på studs. Jag menar, hur svårt kan de vara att klippa topparna (om man är utbildad frisör alltså) Men de vart katastrof….

Hur som…. jag var lite sugen på lila och Rasha fattade på en gång vad jag menade. Hennes skapelse är magi, så jäkla duktig 🙂 

Alla på Paul Mitchell är otroligt duktiga och vill du boka en tid så ringer du bara:08-748 00 65


Suuuuuuper nöjd och nu ska jag göra allt för att bevara färgen så länge jag kan 🙂

Kram 

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *