Låt fantasin flöda- Sponsrad video

Med över 40 olika ingredienser!

Som ni vet älskar jag mat, alla former och jag äter allt utom oliver och kapis… samt tomater, men de tål jag inte 🙂

På Subway kan du skapa din egna skapelse, bara fantasin sätter gränser. Du har 40 olika ingredienser där du kan låtas inspirera, dekorera och vara precis hur kreativ du själv vill. Du kan med andra ord skapa din egna sub 🙂 Detta tycker jag är fantastiskt kul och jag kommer definitivt testa detta, och för er som inte känner er kreativa just nu, givetvis finns deras förslag kvar vilket är smaker som är noga framtaget för att passa ihop.

Jag personligen älskar Subway, både deras subs och deras sallader. För mig har Subway blivit Göteborg, varför vet jag inte mer än att jag ALLTID handlar där när jag ska ta tåget hem.

Tror jag ska testa en redan denna helg 😉

 

Smaklig spis 🙂

//Marie

Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *