Lunch på favvohaket ;)

Restaurang mother!

Efter jag klippt mig i dag (inlägg om de kommer i morgon) så var jag snabbt förbi Studio DQ och pratade med Petra, jag sprang även in på Shoescape för att köpa nya skor tills jag ska döma i London. Svettig och jäklig var jag då det var 800 grader och jag mitt pannben hade en tajt ljusgrå tröja på mig (LP skivor delux under armarna) 

Hur som.., efter alla ärenden så mötte jag givetvis upp födelsedagsbarnet Yasmina för lunch 🙂

Vi gick till mitt favorithak, restaurang mother. Jag gillar de stället stenhårt, bra service och god mat som inte innehåller tillsatt socker. Tyvärr var det jag beställde slut så blev en blandning av allt. 

Vinlunch och paketöppning 🙂

Jag har ingen bild på de jag köpte men det är iaf ett armband i ljusbeige sten med fatimas hand som en guld/rosé berlock. Tänkte direkt på Yasmina när jag såg den då hon har en tatuering med just fatimas hand 🙂

Sen äääääälskar jag att jag ”är speciell” där 😉


Då det var fel på min mat (den alltså inte fanns när jag skulle hämta) fick vi kraftigt reducerat pris, sånt gillar jag! När de kompenserar för de som de inte kunde leverera!

På årerseende mother, kanske tom i morgon lunch 🙂

//Marie 

Ett svar på ”Lunch på favvohaket ;)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *