Vad ska ni göra på semestern?

Jag har bokat London och Barcelona 🙂 kaaaaaanske två länder till!

Midsommar i morgon och många går på semester i dag. Vad har ni planerat på semestern?

Jag har bokat London nu i juli, passar på att ta 2,5 dag extra där för att shoppa, mysa och kanske gå på en musikal när jag ändå ska döma VM. Emma hänger med de dagarna sen drar hon vidare när jag ska jobba 🙂


Sen är Barcelona bokad, iofs inte fören i september men ändå. Även där har jag 2,5 dag free time innan jag ska döma! Aleksandra från Norge och Sometimes studio kommer ner samma dag så får vi se om Emma kommer ner även här. Isf bokar vi ett familjerum 🙂

Jag har även två resor till prellade…, allt beror på ett beslut jag ska ta nästa vecka! Ett galet viktigt beslut som kommer avgöra en hel del…. Jag har fått ett erbjudande som är svårt att säga nej till, de kommer bli sjuuuukt! Men givetvis kostar de oxå, en av mina drömmar…

Hur som…. ev så åker jag ner typ 7 dagar i slutet på juli- aug och den andra resan går i typ slutet på okt… Kan ni gissa med hjälp av flaggorna?


Den nedersta är ju inte så svår, Hihihi!

Hela juli är iaf planerad semester om inget plötsligt händer. Blir nog Emmas land en del men annars blir det till att söka nya konsultuppdrag för hösten 🙂

Ha en fin dag!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *