5 veckor kvar :)

I dag om 5 veckor dömer jag världsmästerskapet i de jag brinner för mest!

Det känns helt overkligt! I oktober tog jag cerifikatet efter ett par månaders pluggande, i november dömde jag Svenska mästerskapet och i april dömde jag Tyska mästerskapet!

För en månad sen fick jag veta att jag var reserv att döma världsmästerskapet och i veckan som var fick jag veta att jag är ordinarie 🙂 Kan inte fatta, måste nypa mig i armen, JAG SKA DÖMA VM I POLE DANCE! Helt crazy! 

Jag ska döma 3 av 5 kategorier, Novice (alltså barn), dubbel och män. Jag dömmer olika Tekniska utföranden, Suuuper nervös då jag bara dömt teknisk bonus förut men även nu ska döma teknichal deduction och compulsory!

Nervös men ser det som en utmaning! Jag känner många av de andra i panelen så känns tryggt!

Dessutom lanserar IPSF även nya VM från nästa år, mer om de senare, allt är inte offentligt än 😉


//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *