Nu finns det drogtest på apoteket!

I samarbete med Apotek365!

Wow, vill verkligen skriva om detta, vill att alla ska beröras samt veta att det äntligen finns, drogtest! Alla hör vi om det, många har varit inblandade i det på något sett.. antingen någon anhörig som brukat det eller en kompis och några har kanske till och med provat det själva. Jag pratar om droger!

Alla har en åsikt om det och när man diskuterar det så brukar det oftast kunna bli långa diskussioner.
Jag säger NEJ till droger iaf! Har aldrig varit intresserad, jag har sett de nära när jag var yngre, många från min förra stad jag bodde i ”höll på” med det men helt ärligt tyckte jag redan då att det var otroligt löjligt och de var ganska korkade. Har även en kusin som tragiskt gick bort i just en överdos 🙁

Nu har apotek365 drogtester för hemmabruk, de anser att man som förälder, kompis, vän eller arbetsgivare ska ha möjlighet att köpa dessa för att testa någon man misstänker tar droger. De personer som vill testa en människa göra detta i säkerhetsskäl och vill hjälpa personen vilket leder till att den som brukar får hjälp i tid och hejda framtida problem.

Apotek365 har dessutom tester för internetdrogen, även kallad Spice eller K2 som den även heter, en drog som tyvärr är lättillgänglig och livsfarlig. Apotek 365 erbjuder drogtester till bl.a. behandlingshem, företag, skolor och kommuner. Tester finns för de vanligaste drogerna och det finns tester både som salivdrogtest eller urindrogtest.

Testerna är billiga och går att köpa online och ni hittar de >HÄR< Du hittar tester för bland annat: Kokain, Cannabis, Opiater, Amfetamin, Ecstasy och många många fler.


Förutom dessa fantastiska tester så har apotek365 fullsortiment med 4000 produkter.

Hjälp till att sprida ordet till den orolige föräldern, läraren, behandlingshemmet som misstänker något eller varför inte till arbetsgivaren!!

 

//Marie

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *