Hur stressad är du?- sponsrad video

Hur uppskattar du din tid?

Vad händer när man sätter 4 olika människor i en bil, en Volkswagen tiguan? Ämnet de får att diskutera är tiden, medverkande: Katarina Gospic, hjärnforskare. Johan Norén, föreläsare om utbrändhet. Emilia de Poret, modeprofil. Anton Johansson, entreprenör.

Tiden är något alla kämpar emot, men hur kommer det sig att vi i dag inte har tid? Vi har alla bättre hjälpmedel än vi någonsin haft och ÄNDÅ så har vi inte tid? Hur ofta hör man inte eller läster i sociala medier för den delen att de önskas mera timmer på dygnet? Eller är det så att vi måste jobba på att bli effektiva? Är vi störda av alla yttre påfrestningar så som sociala medier?

Eller är det MÅSTE som gör att vi har tidsbrist? Vi MÅSTE träna, vi MÅSTE satsa på karriären, vi MÅSTE skaffa familj?? Jag tycker vi alla bara ska ta det lugnt, andas och göra de vi mår bra av? Vill vi inte träna så gör man inte de.

Tror det handlar om en vår attityd till tiden.

Kolla in filmen nedan, de är så kul att höra de olika sidorna och jag skrattade många gånger 🙂 De jämför bland annat oss med 3- åringar 🙂

 

 

Vad diskuterar ni i bilen ?

//Marie

*Sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *