När man får göra om allt :(

Tandläkaren är ett nödvändigt ont, både i smärta och pengar!

Härom månaden var jag på en vanlig undersökning hos tandläkaren samt för att sätta dit min porslinstand som för andra gången lossnat. Jag var hos en ny tandläkare då min förra gick i pension vid årsskiftet.

Denna undersökning var inge kul 🙁 De visade sig att mina två kronor jag satt in för ca 1 år sen är helt fel och måste göras om 🙁 Min rotfyllning som gjordes för 10 år sen är felaktigt gjort och måste oxå göras om 🙁

Så jag som redan betalt 8800kr för två kronor får nu, ca 1,5 år senare betala 12200 kr plus ca 4000kr för en ny rotfyllning 🙁

De jävliga med allt är att 1. Försäkringskassan går inte in då de är mindre än två år sedan. 2. Egentligen är de 2 års garanti på kronor men iom att han gått i pension så träder garantin inte in. WHAT??? Jag är så ledsen, vem fan har 16000kr över bara sådär? Dessutom när man en gång redan betalt för de?

På fredag är det dags, då ska jag rotfylla den som var felaktig. Håll tummarna! Tandläkaren sa att i värsta fall måste jag gå till en specialist som går ner med mikroskop 🙁 Vad kostar inte de?

Hatar tänder! Mina anlag är katastrofa då båda mina föräldrar har dålig kvalité och min tandkvalite är skit!


//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *