Min finaste mår bättre!

Äntligen är Sune på bättringsvägen!

Sune har lite smått börjat äta igen! Efter att knappt ha ätit på 1,5 vecka och inte gått på toa har han efter den hemska behandlingen i måndags, laxerande från båda hållen, börjat äta lite smått igen 🙂

De gör så ont när ens bästa vän skriker av smärta! Han har inte varit på toa än men inte så konstigt när han inte haft något i magen stackarn 🙁 Avvaktar helgen, kommer inte magen igång nu när han ätit så måste vi till veterinären!


Helgen blir lugn, Emma fråga om jag ville med till landet men kände att jag ville vara hemma och verkligen se att Sunis blir bra. 

Inte bokat in någonting så får bli en lugn helg hemma eller lite spontana grejer 🙂

Önskar er en fin helg!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *