Noni dryck!

Nu ska min mage få en boost!

Det är ju ingen hemlighet att min mage och jag inte är kompisar. 3 magsår förra året och ett året innan…. något står inte rätt till! Jag ändrade kost och la på en annan typ av träning från årsskiftet vilket visat bra resultat, har inte haft ont i magen alls.

Nu vill jag boosta ännu mera så när jag fick höra om Noni bestämde jag mig för att testa 🙂 Tahitian Noni från Morinda var den första nonidrycken på den europeiska marknaden och satte standarden för hela industrin.

Den innehåller naturliga ämnen som skyddar cellerna från fria radikaler, den upprätthåller normal benkvalite och ger en normal ämnesomsättning. 

Provar också Max som är den mest kraftfulla. Denna skyddar celler mot oxidativ stress och bidrar till hälsosamt åldrande 🙂


En halv dl på morgonen!

Har bara drukigt sen i måndags så kan inte riktigt säga att jag känner något än, men de kommer säkert 🙂 

Återkommer såklart!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *