Mysig dag men nu väntar helvetet… :(

Smaka på Stockholm!

I lördags pratade jag och Magdalena lite löst om att åka ner till kungsan och smaka på Stockholm i går kväll men Magdalena var trött och då min katt inte mår så bra just nu var de skönt att vara hemma och ”passa” honom. Men bestämde en lunch i dag i stället 🙂

I dag har mitt katt blivit sämre så ringde veterinär akuten som tyckte jag skulle provbehandla hemma först innan vi kom in så bestämde mig för att ändå möta upp Magdalena för lunch då jag behövde ta mig till ett apotek.

Efter lite jobbiga skrik-jamningar så somnade Sune iaf så jag drog ner.

Heeeeelt fantastisk dag i solen, vi åt rökta  räkor, min första mjukglass för i år och drack kaffe i solen medans vi kollade på folk 🙂


Nu hemma igen och han har precis fått i sig smärtstillande och snart ska jag behandla honom 🙁 De skär i hjärtat redan, jag vet hur han kommer skrika…

🙁

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *