Ibiza!

Hej! Jag är positivt överraskad av vad denna ö bjuder på. Förutom schyssta invånare och vackra stränder så är det så öppet och blandat med allt under samma himmel. Mycket att göra, stor variation på mat och äventyr, stadsvandring, marknader och så galet mycket dryck i alla former. Droger åxå. Men det som fachinerar mig mest är ändå den blandning av folk som kommer hit och så smälter alla in, normal eller lite mycket men alla får verkligen se ut precis som dem vill. Familjer, små barn, singlar, partyplingor, nakna o påklädda. I en harmoni 🙂 

Utelivet har jag inte hunnit med, inne på dag 4 idag. Det blir spontant ikväll och så kanske en kortare utflykt då jag har en bil här. Jupp, Yaz kör bil på Ibiza! 

Tyvärr är nätet så dåligt här så 1 bild får räcka. Mer på mitt instagram: yasminaosman

Höres! Brum brum
Yaz 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *