Nayomis 6 års kalas :)

Bästa kalasen jag varit på!

När det vankas kalas hos fam Osman vill tom jag gå även om jag inte har barn 🙂 Ett, för att de är den bästa tjejen i världen som fyller år och två, jag vet att de bjuda på vuxendricka oxå 🙂

Varje år när Nayomi fyller år så bjuder de även alla vuxna på champagne, så trevligt tycker jag. Jag hade köpt massor med bakgrejer till Nayomi då hon älskar att baka så nu har jag lovat henne en bakdag 🙂 Vi får ta de när de är hemma fån Ibiza.

Blev även lite panik på morgonen då jag efter jag tränat mitt lördag pass får ett sms av Yasmina där jag läser mellan raderna att hon har lite panik så stressar på mig allt för att rycka ut och hjälpa till. Yasmina hade bestämt att inte bjuda på socker (förutom tårtan) och baka sockerfritt. Givetvis hade hon inte hunnit baka, hahahahahaha! Så min kreativitet satte igång och jag gjorde fruktspätt som blev en succé bland de 16 st 6 åringarna 🙂 Temat för kalaset var givetvis Nayomis favoriter Dolly Style, så förutom att de kom på besök och sjöng så fick de ansiktsmålning och ballongfigurer (nääää givetvis inte riktiga Dolly Style utan skådespelare som klätt ut sig)
Efter kalaset var jag kvar och vi åt god middag och drack några glas rosé.. Vid strax efter halv två drog jag mig hem. Ett kalas som varade i 13,5 tim (för mig) och massa mys, god mat och dryck, skvaller och skrattattacker! Tyvärr lyckades jag inte få en enda bild på de 🙁

Tack Nayomi för att jag fick fira dig och tack Yasmina för att du är min allra bästaste!!! Finns ingen som du 🙂

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *