Dagen före…

För 6 år sen…typ 2190 dagar minus skottår bla bla. Satt jag med världens värkar hemma eller BB minns inte helt men. Det var värkar från helvetet! Svullen som en gris från topp till tå, sårad, paranoid och helt beroende av smärtstillande. Förlossningshistorier finns många och jag är inte unik med krämpor. Födde ”naturligt” vad nu klassa naturligt ;)?

Imorgon fyller min älskade Nayomi 6 år! 

Helt magiskt! Hon börjar ”nollan” i augusti. OMG!!!

Imorgon blir det PARTY!


Hon har förberett 16 goodiebags till sina inbjudna gäster! 

”Dolly Style” kommer, partytältet ska upp och jag ska, BAKA!!! Jiiiisus! Marie jag behöver dig! Ska jobba innan och fixa o dona. Vi firade med firre ikväll tillsammans med Petter o Maria 🙂 


Mer imorgon 🙂 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *