Titta så fint bud :) 

Det kom ett jätte fint bud till mig från Amazing Alice och Kronjäst. Det är så vackert upplagt och inslaget så jag blir baksugen bara jag ser allt! Tills jag läste receptet hahaha! Skoj ohoj, klart jag ska baka skorpor, men behöver verkligen planera in det rätt dag. Siktar på fredagen eller söndagen. Återkommer snart med hur det går, håll tummarna 🙂

Minikittet
close up..

Rosa köksvåg
Bakglädje för det små så UPPSKATTAT
Ingredienser
Surdeg
Mer ingredienser
TADAAAAA!

Hela bak-kittet med våg, kavel, skål, alla möjliga ingredienser, färskvaror, recept, och det BÄSTA!

Jo, att Nayomi fick EGET litet kit med mini kavel och pensel, ingredienser mm mm!

Hon kommer gå i taket av lycka när jag överraskar henne på fredagen med en present från Kronjäst och AMAZING Alice så att hon kan baka!!! Det är det bästa hon vet. Efter att sjunga…kommer baka så vi sätter nog på Dolly Style och jag öppnar en flarra vin så blir det ett par roliga timmar, tjohoooo!

Vem vill smaka? 🙂

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *