Freeeeeeedag!!!

Började inge vidare!

I morse ringde klockan 05:40, upp alldeles för tidigt för att ta mig till Nynäshamn och tandläkaren 🙁 Usch för de!

När jag kom fram, 10 min innan min tid berättar sköterskan att tandläkaren sitter fast i köer, olycka på E4 an. 40 min senare kom han!

Jag skulle sätta fast min krona som lossnat, ta lite tandsten och en undersökning. Direkt när han såg min krona rynka han på näsan…. Jag fatta att något var fel så det är andra gången den lossnar och de ska inte hända.

Vi tog bilder och han konstaterade att mina två kronor som jag har, som även är rotfyllningar måste göras om… asså WHAT?? Dessutom har jag en inflammation! JAG ORKAR INTE!!! Saken är att jag har en ny tandläkare, detta var alltså första gången jag var hos honom. Han var noga med att berätta och visa varför för att jag skulle känna mig trygg och inte ”lurad”

Nu ligger provisoriska tänder (ena iaf) på och den 17 juni är de dags för rotfyllning IGEN! Kalaset kostar ca 16 000 kr, då med allt inkl 2 nya porslinständer. Saken är att jag betalat detta en gång redan, för 2 år sen 🙁 Så jävla surt med tänder!

Hur som, slängde förbi rökeriet i nynäs när jag ändå var där. Hade presentkort som jag fått av min fina revisor i julklapp så inhandlade rökta räkor, aioli och ost 🙂 Mums! Så i kväll blir de smaskigt, någon som vill komma? 😀

Iom att jag var hemma igen redan 10:30 så har jag hunnit jobba undan såååå mycket. Har gjort utvärdering på tävlingen i Tyskland, svarat på mejl om Barcelona (berättar mer i ett annat inlägg) förberett min CPD, japp dags för kvalitetsprov igen för att få vara domare i Pole Dance, jag har tvättat, rensat datorn och nu ska jag skriva en faktura innan jag ska äta lunch 🙂

Och min arbetsplats i dag ser ut så här:


Mitt största problem nu (förutom hur jag ska kunna betala tandläkarräkningen, hahahah) är om jag ska göra CPD i dag el i morgon? 

Btw… i morgon väntas kvällsmys med Yaz, längtar då jag senast träffade henne på Amads fest… Tror detta är längsta vi varit ifrån varann…. ja förutom när någon varit bortrest!

Kram banan,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *