Goodiebagen :)

Ska man göra en goodiebag ska man göra den ordentligt 🙂

Givetvis fick alla med sig en välfylld goodiebag hem efter eventet på Shoescape. Innehållet var bland annat från saker ifrån bl.a. Jelly Belly BeansVictus Medical GroupPaul MitchellTidningen KosmetikPalina,  PufzScratchUnisaDyrberg/KernStaffan Nordstrand, Herbalife, Sunkini och Pocketförlaget.

 

Förutom goodiebagen så lottades det ut hudvård från Herbalife skin, ponchos från Sunkini, en väska från Think, Jabra, hudvård från Solution by Victus. Shoescape lottade även ut två par skor från Toms, Iclip plånbok, 3 st Nypd plånböcker samt 3 st Lo-oka armband. 2 par  Fitflop sandaler, ett par Jodhpurs och ett par Ten Points skor puls en ryggsäck från Moretti

 

Iom att vi hade så många priser så kunde vi ge ut till alla som delade sina fötter på instagram till förmån för Toms som denna kväll gav bort ett par skor till behövande….

 

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *