EM Event och Shoescape!

I tisdags hade vi på EM Event äran att få producera Shoescapes vårmingel!

I tisdags förra vecka så anordnade jag och Emma Shoescapes vårmingel i butiken. Vi hade vår med gult och grönt som färger och tema frukt och bål. Älskar när man sätter koncept, då har man en bild i huvudet och när de sen blir ännu bättre så blir jag så glad 🙂

17:30 slogs dörrarna upp och redan 17:55 hade vi över 70 personer i butiken. Kvällen till ära var det 10% rabatt på allt de fina i butiken. Förutom fantastiska skor har de väskor, smaken och andra assessorer 🙂 

Det bjöds som sagt på färska fruktspätt, frukt, godisbilar och bål.


Butiken andades vår på alla sätt!


Camilla Brinck stod för musiken, vilket hon gjorde med bravur 🙂


Kvällen till ära hade vi en instagramtävling som var skapad för välgörenhet. Det var TOMS ”one day without shoes” som stod i fokus. Bara genom att fota våra fötter så bidrog till att Toms skänkte skor till behövande, vilket är otroligt fint! 

Givetvis kom de in massor med fina bidrag. Här är två av dem 🙂


Finest.se var på plats och fota kvällen samt gäster, de bilderna hittar ni >HÄR<

Alla gick givetvis hem med en välfylld goodiebag, men de tar jag i ett annat inlägg 🙂

Kram

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *