Inga känslor!

Ibland önska jag att jag inte hade några känslor!

Vissa människor har ju absolut inga känslor, ingen empati, kan gå över lik för att få de dem vill ha utan att över huvud taget bry sig om andra. Vissa gör saker utan att ”tänk sig för” och sårar utan att de vet. Vilket är trist men där handlar de mera om hur man hanterar det…

Jag är en riktig känslomänniska, jag är skör, blir ledsen och då ser man de. Jag har känslorna utanför kroppen hela tiden på gott och ont. Jag hamnar ofta i diskussioner då jag säger jag jag tänker och tycker och de värsta jag vet är när jag får skit för något jag inte är skyldig till. Eller vara ”The bad Cope” så att säga när det krävs två för att dansa tango… Det värsta jag vet är människor som säger saker, tycker saker men inte står för det och framför allt låter andra ta ”skiten” och utåt sett låtsas vara en ängel…

Jag har senaste veckan kämpat i motvind, därav min frånvaro. Har behövt tänka, fundera, ta beslut osv… Jag är påväg att ta ett beslut jag absolut inte trodde jag skulle. Men alla har en gräns så även jag 🙁 

Har sagt de för men att sälja min lägenhet, allt jag äger och faktiskt dra någonstans har aldrig legat så nära som nu. Kollade tom jobb utomlands i dag… 

Jag önska att jag kunde stänga av mina känslor, köra på (och över) allt till mitt mål. De skulle gå, men aj vad jag skulle såra människor…, och de är inte jag att göra en sån sak 🙁 De finns de andra som gör för att nå mål..


/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *