Tar avstånd och njuter istället. Bästa kuren mot skit!

Hello! Sitter på en sten och lyssnar på vattnets små vågor, fåglarnas kvitter i solskenet. Bästa med Djurgården 🙂  och sen kom en båtjävel med största motorn förbi. Typiskt! Haha

Det senaste dagarna har bevisat mig ett o annat och inte det mest positiva alltid. Funderar på mycket hur mitt liv ska levas och vilka som faktiskt ger mig det jag behöver ha. Kommer fram till att barn och djur är det mest lojala jag har i mitt liv och har ju turen att få umgås med dem! 

Jupp jag kan sakna tillbaka till min barndom ibland även om den tidsvis var fattig, våldsam och svår pga vuxnas idiotiska principer och regler, för att inte tala om religioner som byggde murar och splittrade familjer. Kan även vara okunskap och maktmissbruk som låg bakom. Men just tillbaka till enkelheten och tidslösheten, det saknar jag. 

Jag behöver se till att vara den bästa morsan för mitt barn, en stöttepelare och vän såklart. Och tusen saker till. Så därför behöver jag POSITIV energi nu! Djur o natur som ger mig det just nu, bästa kuren mot skit och få tänka lite, ett bra sätt är att njuta av det vackra runt mig 🙂 

Ok! Hörs! 

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *