Vaknade värre!

Redan i tisdags kväll kändes det som något var på gång 🙁

Alla är sjuka, vart man än går så vistas det, nyses det osv… Emma har varit sjuk och vi sitter ofta ihop så inte så konstigt om baskiluskerna vandrat vidare till mig.

I tisdags kväll på bootcampet kände jag att något inte stod rätt till 🙁 Jag fick hjärtklappning i uppvärmningen och ont i luftrören. På onsdags morgon mådde jag sådär, hade tre möten planerade, bokade av ett men sen körde jag på. Gick inte på BC på kvällen utan sov.

Vaknade i går och kände mig ändå ok men vila från träningen. I morse…. 🙁 Noooooo!!! Jag tog genast fram mina 1-2-3 tabletter från Spanien och proppa i mig första.


Dessa slår ut allt och dag 2 brukar man känna sig bättre, hoppas då jag i morgon bitti flyger till Tyskland. Sen är det fullt fokus på tävling i två dagar, tror jag räknade till 84 tävlande… SHIT säger jag bara 🙂

Nu sitter jag på balkongen och jobbar, massor inför eventet på tisdag och sen förbereder jag inför i helgen, pluggar regler och förbereder allas score sheets. Sitter i skuggan då jag nu äter penicillin!


Önskar er en fin fredag!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *