Jag som skulle :(

I kväll är invigning av världens första permanenta Isbar! Jag som skulle gå kan inte längre 🙁

Känns riktigt trist att missa invigningen av världens första permanenta isbar på Nordic C Hotel som är i kväll.

 är Erwikcommunication som bjuder in men jag får stanna hemma 🙁 Mådde inte så bra i natt, frös som tusan men ändå var jag helt dyngsur av svett när jag vaknade. Mår helt okej nu, kan vara alvedonet som verkar men jag vill inte utmana något när jag ska bort i helgen. Måste vara helt hundra då!

Haft två riktigt bra möte i dag, varken kunde el ville ställa in dem så har dragit på masken och de har gått bra 🙂


Till alla mina bloggkollegor som ska till. Kabarén i kväll, ha så kul, jag är riktigt avis!

Nu blir det sängen med datorn i knät, har en massa som måste göras innan helgen.

Puss o kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *