Dags att plugga!

Nästa helg spenderas i Tyskland! Jag ska döma Tyskland nationella tävling i Pole Dance!

Tidigt på lördag nästa vecka sticker jag till Tyskland i tre dagar, jag ska under två dagar döma deras nationella Pole Dance tävling. Ska bli såååå kul men jag måste förbereda!

Iom att det går ett par månader mellan man dömer, iaf för mig så måste jag plugga lite. Jag läser igenom alla regler igen, jag pluggar videos på datorn för att se att mitt öga är med, hittills har det gått väldigt bra 🙂

Denna gång dömmer jag kategorin artisteri och koreografin, tror jag… hehe, jag har önskat de iaf och tror jag fått de. Ska bli så kul då det är den kategorin jag tycker är roligast!
Jag åker ner med Petra från Dancing Queen som är huvuddomare denna gång. Känns skönt att ha någon mm känner med sig när man åker iväg så där 🙂 Önska jag kunde döma mera men tyvärr finns ingen ekonomi i sporten än så man får stå för alla kostnader själv 🙁

Nääää nu ska jag faktiskt i väg och träna Pole själv, med fina Frida 🙂

Ha en fin söndag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *