Meander- håller inne det manliga paketet!

Panos har lanserat en ny badbyxa för herrar, som håller paketet på plats 🙂

I går morse var jag inbjuden till pressfrukost och lansering av Panos Emporios nya badbyxor för herrar. Det bjöds på en grekisk inspirerad frukost med bland annat grekisk yoghurt och grenola, fruktsallad och en god juice 🙂Givetvis var Panos himself på plats och berättade om den nya byxan för herrar. Man märkte i hans uttryck att berätta om byxan hur stolt han var. De har varit många års studier och man har granskat beteendet på killar när det är på badstranden och hur de vill att deras badbyxa ska sitta. Vi fick en resa tillbaka i tiden hur det har sett ut och många härliga skratt hördes.

Det man bland annat kommit fram till är att killar ofta ”rullar upp” byxan när de ska sola, antagligen för att de inte ska få vita lår och att många men väljer att ha kalsonger på sig under. Badbyxan har haft dåligt innefoder på den lite längre modellen även kallad ”surfstil” och har man velat ha paketet på plats har det varit speedos som varit de enda alternativet. Detta har såklart Panos tagit till sig och presenterade stolt MEANDER!!!

Det var absolut tystnad och alla höll kameran i högsta hugg när de skulle avtäckas.

Här är dem, Meander. Badbyxan du kan på flera olika sett dra upp, knyta fast och lätt ta ner igen när du ska hoppa i vattnet 🙂 Vad tycker ni?

Jag själv har ju svårt att relatera till problemet men helt ärligt skulle jag bli glad om de kom något liknade för tjejer. Inte jätte kul att visa halva stjärten när man ska bada, ha tyg som pressar in i fettet osv… Tänk er en bikinitrosa som man kan rulla ner till ett par justa korta minishorts när man ska hoppa i badet och sen rulla upp när man ska sola? …. Jag hade köpt direkt!!

Passade såklart även på att ta en bild med honom själv, Panos.
Tack för en super trevlig frukost och att jag fick vara med på lansering av nya badbyxan. Riktigt snygga i modellen, tyget och hela utformningen.

Kärlek
Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *