Stockholm Beauty Week!

25-27 april är det Stockholm Beauty Week, tre dagar fullsmetat med skönhet!

För 3e året i rad var jag inbjuden till SBW pressdag, men detta år vad de året jag kände att jag fick ut mest av det. Inte bara för att jag genuint är intresserad av skönhet utan för att jag sedan i oktober jobbar med de dagligen på Victus.

Det gäller att ständigt hålla sig uppdaterad på vad som händer på marknaden, höra på vad som är på ingång, vad folk efterfrågar och även se vad våra konkurrenter gör 🙂

Detta år var det förutom mycket fokus på ekologiskt även fokus på skönhet inifrån och ut, dvs att det fanns både choklad att äta som är bra för hyn och dessutom fanns en skönhetsdryck. Intressant tycker jag.

Efter presentationen gick jag runt till utställarna och pratade lite, så trevliga människor 🙂 

Resten av dagen var jag på massor med föreläsningar, givetvis handlade alla om skönhet på olika sett!

Kom hem med lite produkter som jag tänkte testa 🙂


Från Maria Åkerblom, PUR minerals, Rosenserien, Anne Marie Borlind, L’occitane, Daniele de Winter, Inika, Abloom och ett av mina favoritmärken Loelle 🙂

Återkommer med recensioner 😉

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *