Mot kalasfirande!

Nu på tåget mot Jakobsberg!

Nu är jag påväg med tåget mot Jakobsberg, ska på kalas i Viksjö 🙂 Felix fyllde 16 år i veckan så ska fira honom. Shit vad stor han blivit, galet! Och lång är han, hahahaha!

Passade såklart på att rensa lite på produkter som jag tänkte ge Frida, 14 år. Får så mycket som jag inte alltid hinner använda 🙁 Försöker hinna prova allt iaf men hinner inte ta slut på det.


Blir alltid lika irriterad när jag ska åka dit, tåget tar typ 30 min, men pga att tvärbanan inte tajmar är det en resa på över en timme dörr till dörr 🙁 I dag fick jag sitta 14 min och vänta mellan bytena 🙁 Aja, lyxproblem mot de som bor på landet där det går 2 bussar på hela dagen…

Hopps ni haft en fin helg!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *