Mother!

När alla blivit fixade med både ansiktsbehandling, make up och håret stylat transporterade vi alla till Melker Anderssons restaurang Mother!

Alla blev verkligen super snygga, både jag och Emma kände som som två gråa möss bredvid våra uber snygga gäster 🙂 

Vid 21:15 plockade två taxibilar upp alla för att ta oss vidare in till city. Vi togs till mäster samuelsgatan och närmare bestämt Melker Anderssons restaurang Mother. Varit där en gång på lunch och var då väldigt nöjd så såg fram emot att prova middagen!

Vi möttes av Kenny som är driftchef där och ett glas bubbel, dock höll jag mig til Ramlösa denna kväll. Vi blev hänvisade till våra bord och in på två sekunder kom ett härligt fat med krabba 🙂


Under tiden vi mumsa på dessa berättade Kenny hur de går till där, för er som inte varit där så beställer man allt vi paddor som är fast i borden, dvs inga servitörer/sevitriser kommer och tar beställning.


Vi fick välja fritt ur deras sortiment och Kenny rekommenderade ca 3 rätter/pp. Det är alltså smårätter från 7 olika kök. Maten är sockerfri vilket för mig är otroligt viktigt! 

Jag som körde alkoholfritt denna kväll provade juicer från deras juicebar. Allt är kallpressat just för att bevara alla vitaminer och andra nyttigheter 🙂 de va riktigt goda båda två!


Jag hade svårt att bestämma mig vad jag ville testa då de mesta lät så otroligt gott. Jag är ju en förespråkare för smårätter och jag älskar tanken att sitta och plocka från massa olika tallrikar. 

Hur som blev det….

Falafel, flapstek med risotto och en hamburgare!


Alla tre var otroligt goda men om jag måste välja en av dessa var flapsteken med risotto den som föll mig mest i smak.

Priserna ligget på mellan 80-130kr per rätt vilket är helt överkomligt tycker jag.

Tänkte ta en efterrätt iom att den ändå är sockerfri men orkade inte, var så mätt men har sagt till mig själv att nästa gång (vilket är väldigt snart) kommer jag testa de!

Förutom grym mat var servicen riktigt bra, det var smidigt att beställa i paddorna och maten var ute på bordet i ett nafs. En restaurang jag verkligen rekommenderar 🙂

Kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *