Ett meddelande till våra läsare :)

Hej o tack som F till dig/er som röstat på oss till Finest Awards! 2a året i rad som vi tävlar mot dem stora hajarna. Vi lär bli uppätna med det gör inget! Vi är stolta o TACKSAMMA!!!

Sorry för min tystnad, min ursäkt är inte lika enkel att förstå än det jag känner…vill ändå förklara!

Vad händer i huvet på mig? Jag har ingen mer kapacitet känns det som, det är överfullt och jätte stökigt och inget som stämmer! Imorn är det Finest Awards, IMORGON???!!! Jag är absolut inte redo, har nada att ha på mig och vill knappast klä upp mig, är totalt oengagerad, stressad och fullbokad. Känns trist för jag är så jäkla stolt över vår framgång med bloggen men kan inte njuta utan att känna ångest. Andas in andas ut…!

Ville bara meddela er att jag försöker få till blogginlägg men varenda gång jag börjar och vill förmedla eller berätta något så avbryts jag, glömmer mitt mission och orkar inte hitta tråden igen. Nu är jag super duper fokuserad på att avsluta detta inlägg 🙂

1.5h senare, klar. Jag meddelar er om hur det går under morgondagen. Håll tummarna 🙂

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *