Wod!

6, 8 ,10 ,12 ,14….. Fyra varv!

Usch vad jag var sliten i går, bakis och trött. Trots detta tog jag mig iväg till gymmet till 15 när jag bokat in att träna med Yaz. Ja jag vet…. man ska inte träna när man är bakis och vet ni? Jag hade inte mål att öka vikt eller liknande utan ville bara gå så jag har kvar rutinen.

Hur som… när jag hade värmt upp träffade jag på Mia som precis ska köra en Wod, så jag och Yaz hängde på henne 🙂 

Efteråt gick vi och handlade massor med gott och sen mös vi hela kvällen. God mat, dryck, MASSOR med skvaller och planer för framtiden! 

  
Givetvis fick vi celebert besök av Dolly Style 😉

  
Tack Mia, Yaz och Nayomi för en mysig kväll. Och för all pepp, jag behövde verkligen de 🙁 

I dag ska jag möta upp Jenny för lunch, vi skulle tagit en PW men vädret är ju sådär.

Ha en fin söndag!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *