Made in Sweden :)

Pressträff med Grazette of Sweden!

I tisdags innan jag och Emma var på musikalen Carmencita Rockerfeller så var vi på Grazette of Sweden pressträff på Hotell Diplomat. Anledningen var relansering av kollektionen Crush

Mina erfarenheter av Grazette of Sweden är tyvärr inte mycket, jag har hört och sett både loggan och flaskorna men aldrig testat deras produkter…. varför vet jag inte men nu efter deras presentation är jag enormt nyfiken att testa allt! Detta svenska bolag ligger det mycket kärlek bakom och det finns verkligen en tanke med precis allt 🙂

Vi blev givetvis bjudna på massor med gott såsom snittar, scones med marmelad och cream cheese, massa sötsaker, te och lite champagne 🙂

Jag äääälskar ju scones så slog till på en sådan och massa annat gott.

Till detta fick vi sedan en grym presentation, jag kan sammanfatta de som om vi klev in i en sagovärld, det var en blandning av romantiskt och viktoriansk glamour.

De som höll presentationen var marknadschefen Linda samt kemisten Jenny-Ann och dessutom var säljansvarig Joakim på plats.

Så här skriver de själva om just serien Crush som vi fick titta närmare på:

Grazette of Sweden presenterar Crush – en inspirerande hårvårds- och stylingserie baserad på frisörexpertis, forskning och mode förenade av passionen för hår. Njut av förförande looker, stimulerande kickar, fjäderlätta känslor och kärleksfulla beröringar!

Crush låter din skönhet, personlighet och livsstil reflekteras i ditt hår genom att svepa sitt trollspö med de smartaste lösningarna både från naturen och vetenskapen. Professionella styling- och hårvårdsskatter, alla med överlägsna egenskaper och flirtiga dofter.

Crush är utvecklad av Grazette of Swedens egna kemister. En nyckelingrediens är Bio-intelligent keratin, som målinriktat reparerar kluvna toppar och de mest skadade områdena på hårets ytstruktur. Genom avancerad aminosyre- och jonteknik fäster det naturliga keratinet effektivt där det behövs som mest och maximerar hårets styrka.

Först ut har vi WONDER, för dig som drömmer om ett underbart mjukt och silkeslent hår att förälska sig i. Glansgivande och mjukgörande.

I denna serie fick jag med mig hem deras Shampoo, inpackning, sweet water (som leave-in balsam) och serum som jag dessutom provade på plats, det var verkligen Wonder 🙂 Doftar ananas och vanilj.

 

POWER är nog den som passar mig mest i personlighet- den passar dig som längtar efter ett tjockt och fylligt hår fullt av själv- förtroende. Reparerande och stärkande.

Där fick jag schampo, balsam och mask som jag ska testa. Doften är lite tyngre, power!

Tredje i serien Crush är HEAVEN–  den är för dig som önskar ett lätt och fräscht hår redo för en nystart. Volymgivande och vitaliserande.

Där fick jag med schampo och balsam. Doft av melon.
I dess produkter finns två aktiva ingredienser:

Bio-intelligent keratin – reparerar skadat hår genom att kombinera naturens och vetenskapens smartaste tekniker.
Grape seed complex – färgbevarande och UV-skyddande naturlig mix av antioxidanter. Dvs att alla produkter innehåller färgskydd och oavsett om du inte varken färgar eller tonar håret så bleks det automatiskt på sommaren.

I serien finns också en stylingserie, ILLUSION–  Illusion inspirerar till kreativa experiment med en massor med olika produkter som håller sina löften. Det är en mångsidig och lekfull serie, som nyskapande stylingtrollspön!

Här fick jag med mig Saltvattenspray, Thermal glider som man har innan man plattar håret och hårspray. Tyvärr hade deras Styling Cocktail tagit slut på plats, men de lovade att skicka hem en till mig. Denna kommer jag skriva om senare 🙂

Tänk på att stylingen börjar redan när du väljer schampo och balsam. Tvätta håret TVÅ gånger, första gången tar du bort alla stylingprodukter och sen andra gången tvättar du själva håret.

Grazette of Sweden säljs på ca 3000 salonger (vilket är ca var tredje) och genom att gå in på deras hemsida så kan du se din närmsta salong:)

För att se full serie av produkter, klicka in på deras hemsida som du hittar >HÄR<

Tack Grazette för en grym presentation och för att jag fick komma.

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *