Business Blogger!

I fredags var jag på Business Blogger, en mässa för oss egenföretagare och bloggare!

För tredje året i rad var jag på Business Bloggers VIP kväll. Ser alltid väldigt mycket fram emot dessa dagar/kvällar då man får mingla med utställare, höra fantastiska föreläsningar och dricka gott i glaset 😉

Jag kom dit ganska precis när de öppna vid 18 och då jag var själv minglade jag runt på en gång 🙂 Jag hade satt på mig ”säljarhatten” för kvällen men blev väldigt besviken när de endast var två utställare 🙁 De visade sig att de varit med på dagen, men tycker de är konstigt när jag gick på VIP, Aja…. då vet man till nästa år!

Allt var suuuuuper trevligt, träffade härliga nya människor och kontakter, fick lyssna på grymma föreläsningar som gav massor med inspiration och jag känner mig rikare på kunskap. Drack ett glas bubbel och de bjöd även på smörgåsar.


Tyvärr tog champagnen slut redan 19:00 vilket enligt mig som eventproducent INTE får hända vilket resulterade i att folk gick.

Jag var kvar till ca 20:30 innan magen kurrade för mycket att jag var tvungen att gå och äta 🙂 Möte Yaz för mat och ett glas vin.

Som vanligt fick vi med oss en grym Goodiebag med sponsorer från:

Nuskin,  EfvaAttling, Rapunzel, Tradebanco, Scratch, JohnFrieda, Dag&Natt, Cosmedic, Snowcrystal, dermoshop, våga, Fitnessguru, Makemesmile, ErikaTubbin och Shopbystylist

Tack till Anna för inbjudan och tack alla nya människor jag träffade samt till alla föreläsare!

Körlek,

Marie

 

2 svar på ”Business Blogger!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *