Premiär och mingel!

I går minglade vi runt bland vänner, kändisar och fick se en fantastisk föreställning!

I går var det som jag tidigare skrivit Stockholms premiär av Carmencita Rockefeller. Jag och Emma var givetvis på plats i god tid som vi blivit tillsagda att var för att hämta ut våra biljetter 🙂

Det var Erwikcommunication som hade bjudit in oss till denna galakväll. Kände mig inte så gala dock efter att gått upp 05:40, tränat och stressat hela dagen. 

Handlingen är baserad på en sann historia om en hårfrisörska från Malmö, som under 1970 talet lyckades övertala den skånska noblessen att hon bland annat var medlem av finansfamiljer Rockefeller, amerikansk toppdiplomat, geniförklarad cancerforskare, CIA-agent och barnbarn till den japanske kejsaren Hirohito.

Jag tycker den var riktigt bra och impad över hur man lyckas trollbinda publiken trots den minimalistisk och ganska tråkiga scenografin. Man var helt inne i historien och musikalartisternas röster kan man ju bara drömma om (säger en som absolut inte kan sjunga)

Denna vissas nu endast i 5 föreställningar så skynda och köp, ni kommer inte ångra er 🙂 direktlänk till biljetterna hittar ni >HÄR<

  

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *