Lyxiga Goodiebag vi fixat va?

I fredags lanserade vi på EM Event, CODE! Givetvis gav vi våra gäster lyxiga Goodiebags 🙂

Vi har verkligen jobbat järnet med lanseringen av CODE, en ide för dryga 2 år sen och nu i 6 mån har vi försökt forma och skapa konceptet. Tycker vi lyckades grymt bra och tack till Peter som gjort sin praktik hos oss i 4 mån där vi gav han chans att utveckla CODE. Det gjorde han med bravur… så bra att vi fått mejl från andra som vill att vi kommer till deras stad 🙂

Hur som, i fredags var det dags…. 17:00 rullade HÅBO BUSS som vi anlitade in vid Anglais där vi hade mötesplatsen, jag och Emma var snabba som tusan med att lägga ut alla goodiebags på säterna till gästerna så de skulle få en trevlig överraskning när de klev på. Som pricken över i hade vi dessutom köpt dem en varin Tom & Jerry påse så de hade lite färdkost!

  
  
Vi serverades det vin från Darling och alla verkade super nöjda 🙂

I den lyxiga goodiebagen hittade vi produkter från: Nutri-Nick, Helheltshälsa, Depend, Loelle, Tidningenkosmetik, Paul Mitchell, Victus Medical Group, Darling S, Pocketförlaget, Brilliant Smile, Fitnessguru, Gilda samt Prestige  

  
Tack även till Jabra som lottade ut fin fina priser på bussen till oss gäster.

Bilder från kvällen kommer i ett senare inlägg 🙂

//Marie

    

4 svar på ”Lyxiga Goodiebag vi fixat va?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *