Carmencita Rockefeller!

Föreställning deluxe!

I dag jobbar jag till tre sen har jag två roliga saker jag ska på, en pressträff och i kväll ska jag på Stockholmspremiären av Carmencita Rockefeller 🙂

”Carmencita Rockefeller – Prinsessa av Japan” som har gjort succé i södra och västra Sverige under 2013 och 2014. Mellan den 12 och 27 april ges sex föreställningar på Scalateatern i Stockholm. Handlingen är baserad på en sann historia om en hårfrisörska från Malmö, som under 1970-talet lyckades övertyga den skånska noblessen att hon bland annat var medlem av finansfamiljen Rockefeller, amerikansk toppdiplomat, geniförklarad cancerforskare, CIA-agent och barnbarn till den japanske kejsaren Hirohito. 

Jag älskar ju att gå på sånt här 🙂 Vill du ha biljett till de endast 6 föreställningar som visar hittar du det >HÄR<

  
Återkommer med mitt omdöme 🙂

Kram 

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *