Lime eller snorkråka?

50/50 chans vilken av smakerna jag kunde få i Jelly Belly Beans nya godisspel!

När jag 2006 bodde i Australien fanns det tre saker jag levde på, nutella, skittles och JELLY BELLY BEANS! De var de enda goda godiset som fanns och svenska karamellkungen var saknat!

När jag i går var på Business Bloggers VIP event så var just Jelly Belly Beans där och ställde ut, bland annat deras nya spel! Har man smakat Jelly Belly Beans förut vet man att de som dem är bra på är just smaker, tar man en böna i munnen känner man direkt smak… Hur som… Detta spel var att man snurra på en pil, den hamna på en ruta med två alternativ, en god smak och en äcklig smak. Jag snurra och hamnade på Lime el Snorkråka (hur man nu tagit fram den smaken) hahahaha! Jag fick en böna och de är samma färg men 50/50 vilken av smakerna….

Vilken jag fick? Gissa :/ GIVETVIS snorkråka!   

   
Mer bland smakerna var hundmat, surströmming och mögel. Ett riktigt kul spel som jag lätt ska köpa när de kommer ut i butik 🙂

Kram 

Marie 

Ett svar på ”Lime eller snorkråka?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *